verksamhet

Välkommen till Kivik och det vackra Österlen!

Efter tre års utbildning, startade jag mitt företag 1996. Året därpå flyttade jag till huset som numera kallas Kiviks Hantverkshus.

Från början sysslade jag enbart med traditionella tapetserararbeten, men jag har genom åren utvidgat min verksamhet till att gälla så mycket mer:

Jag stoppar och klär om möbler, både till privatpersoner, företag och offentlig miljö.

Syr båtkapell, dynor, lösa överdrag, kuddar, överkast, gardiner och annat som kan behövas.

Säljer tyg, skinn, konstläder och kapellväv.

Jag samarbetar med Stig Pedersens snickeri, färghandlare och en smed Svetek, för helhetslösningar.
Dessa företag finns också i huset.

Referenser lämnas vid önskemål

Mer om mig
Jag som driver företaget heter Christina Ljungwall och har varit verksam som möbeltapetserare sedan 1996, i byggnaden som numera kallas Kiviks Hantverkshus.

Jag har alltid intresserat mej för textiler och hantverk. Som ung ville jag bli textillärare och gick ett antal förberedande kurser i sömnad och vävning på heltid till detta. Men ödet ville annorlunda och jag utbildade mej istället till tapetserare åren 1991-94. Och kurserna jag tidigare läst har jag haft väldig nytta av, även i detta yrke.Från början sysslade jag enbart med traditionella tapetserararbeten, men jag har genom åren utvidgat min verksamhet till att gälla så mycket mer.

Jag älskar mitt jobb. Att ta sej an nya utmaningar i form av så skiftande möbler, i olika modeller och med olika klädsel, är en drivkraft i sej. Vägen är målet, som det så vackert heter.

 
Copyright (c) 2012 Ljungwalls.se. All rights reserved. Design by ÖTAB.