Verksamhet

Verksamhet

Som tapetserare stoppar jag och klär om soffor, fåtöljer och stolar, både av äldre och nyare modell. Från början sysslade jag enbart med traditionella tapetserararbeten, men jag har genom åren utvidgat min verksamhet till att gälla så mycket mer:

Jag syr dynor, lösa överdrag, kuddar, gardiner och annat som kan behövas. Utför även reparationer av kapell.

Säljer möbel- och gardintyger från en mängd ledande märken, förutom möbelskinn och konstläder. Länk till dessa hittar du här.

Det finns många anledningar att låta klä om en möbel. Det kan vara ett kärt arvegods, att man bara älskar sin numera slitna soffa eller fåtölj, eller att den helt enkelt har ett ekonomiskt värde. Och det är detta jag brinner för. Att få hjälpa kunden att ge nytt liv åt eller sätta sin egen prägel på en möbel, är lika roligt varje gång.

Välkommen att höra av dej eller att titta in i ateljén.

Mer om mig

Jag har alltid intresserat mej för textiler och hantverk. Som ung ville jag bli textillärare och gick ett antal förberedande kurser i sömnad och vävning på heltid till detta. Men ödet ville annorlunda och jag utbildade mej istället till tapetserare åren 1991-94. Och kurserna jag tidigare läst har jag haft väldig nytta av, även i detta yrke.

Jag älskar mitt jobb. Att ta sig an nya utmaningar i form av så skiftande möbler, i olika modeller och med olika klädsel, är en drivkraft i sig. Vägen är målet, som det så vackert heter.